HÄÄSUUNNITTELU

TEIDÄN
TARPEIDENNE MUKAAN

Jokaiset häät ovat yksilölliset, joten suunnittelumme keskittyy teidän ympärille. Hyyli tarjoaa räätälöityjä palveluita teidän toiveiden ja tarpeiden mukaan. Häiden ollessa yksilöllisiä, on myös jokainen suunnitteluprosessi omannäköinen. Hääpari saa itse vaikuttaa siihen, kuinka paljon he haluavat olla mukana suunnittelussa. Toiset parit haluavat suunnitella osan häistä itse ja jättää joitain osa-alueita hääsuunnittelijalle, kun taas toiset parit haluavat kokonaisvaltaisesti siirtää vastuun hääsuunnittelijalle. 

PALVELUT

1
KOKONAISVALTAINEN HÄÄSUUNNITTELU
2
OSITTAINEN HÄÄSUUNNITTELU
3
HÄÄPÄIVÄN KOORDINOINTI
4
SOMISTUS

KOKONAISVALTAINEN HÄÄSUUNNITTELU

Kokonaisvaltainen hääsuunnittelu kattaa halutessanne kaikki hääsuunnittelun osa-alueet. Kilpailutamme puolestanne juhlapaikan ja muut toimijat, hallinnoimme budjettia, koordinoimme palveluntarjoajia, aikataulutamme hääviikon ja juhlapäivän. Lisäksi teemme somistesuunnitelman sekä toteutamme juhlapaikan somistuksen ja kukkastailauksen. Hääpäivänä vastaamme paikan päällä toimijoiden yhteydenpidosta ja kontaktoinnista.

Kokonaisvaltainen hääsunnittelu sisältää useita tapaamisia ja jatkuvaa yhteydenpitoa, sillä haluamme luoda yhdessä päivän joka heijastaa teitä täydellisesti parina.

Otamme joka vuosi vastaan rajoitetun määrän hääpareja, joille suunnittelemme kokonaisvaltaiset häät. Ota yhteyttä ja kysy tarjousta. Hinta määräytyy teidän tarpeidenne mukaan.

OSITTAINEN
HÄÄSUUNNITTELU

Tämä palvelu on niin joustava kuin haluatte. Osittainen hääsuunnittelu sopii pareille, joilla on noin 6 kuuukautta – 6 viikkoa häihin ja suurin osa palveluntarjoajista on jo varattu. Pystymme halutessanne mukautumaan täysin suunnitelmiinne ja tarjoamaan teille sopivaa tukea.

Alkutapaamisessa kartoitamme mitä on vielä tekemättä ja laadimme toimintasuunnitelman. Jatkamme siitä mihin olette jääneet, jotta te voitte keskittyä nauttimaan matkasta.

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta. Hinta määräytyy teidän tarpeidenne mukaan.

HÄÄPÄIVÄN
KOORDINOINTI

Tämä palvelu sopii pareille, jotka nauttivat hääpäivän suunnittelusta ja järjestelyistä. Koordinointipalvelussa luovutatte suunnitelmanne meille noin kuusi viikkoa ennen häitä, jonka jälkeen hoidamme yhteyden eri palveluntarjoajiin ja luomme aikataulun hääviikolle ja hääpäivälle. Halutessanne suunnittelemme ja toteutamme juhlapaikan somistuksen ja kukkastailauksen. Hääpäivänä vastaamme paikan päällä toimijoiden yhteydenpidosta ja kontaktoinnista.

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta. Hinta määräytyy teidän tarpeidenne mukaan.

SOMISTUS

Suunnittelemme ja toteutamme vihki- ja juhlapaikan somistuksen teidän toiveidenne mukaan. Teemme somistesuunnitelman, hoidamme budjetoinnin ja hankimme tarvittavat somisteet. Juhlan jälkeen hoidamme halutessanne somisteiden purun.

Esimerkki
hinnoittelusta

osittainen hääsuunnittelu
häät 100 hlö

Hääkukitus ja osittainen somistus: hinta 3500€
- morsiamen kimppu
- 1 x viehe
- 10 kpl pöytäkukat
- tarjoilupöydän kukka
- vihkikaari kukilla
- 20 kpl pieniä maljakoita kukilla
- kynttilänjalat ja kynttilät pöytiin
- maljakot
- kangasservetit
- tapaaminen ja moodboard hääkukista
- kukkien ja somisteiden asettelu paikoilleen

Hääsuunnittelu: hinta 1200€
- budjetin laatiminen
- olemassa olevan somistussuunnitelman uudistaminen
- kutsujen suunnittelu
- kahden toimijan kilpailutus: catering ja bändi
- juhlaviikon ja juhlapäivän aikataulutus
- tapaamiset

yhteensä 4700€