PRÄSSÄTYT KUKAT

JUHLAKUKAT UNIIKIKSI
TAITEEKSI

Hyyli prässää ja säilyttää juhlakukkasi, kehystäen ne ajattomaan tyyliin. Prässätyistä kukista tehty taulu on täydellinen muisto tärkeästä päivästäsi.
Hyylin koti sijaisee Oulussa, mutta palvelemme asiakkaitamme maanlaajuisesti.

Kuinka
toimia?

1
VARAA AJOISSA
JUHLAPÄIVÄSI
2
NAUTI
JUHLAPÄIVÄSTÄSI
3
TOIMITA KUKAT MEILLE 1-4 PÄIVÄÄ JUHLIEN JÄLKEEN
4
MEIDÄN PROSESSI ALKAA

PROSESSI

Kukat on toimitettava meille 1-4 päivää juhlien jälkeen. Jos toimitat juhlakukkasi kauempaa, suosittelemme lähettämään ne meille 1-2 päivää juhlien jälkeen. Mitä nopeammin saamme kukat, sitä parempi.

Kun saamme kimpun, se puretaan huolellisesti osiin. Jokainen yksittäinen kukka käsitellään ja valmistellaan prässäystä varten. Yleensä kukan jokainen terälehti irroitetaan ja asetellaan yksitellen painoalustalle. Tämä on hyvin aikaa vievää työtä, mutta näin varmistamme kauniin painotuloksen. Kukat painetaan käsintehdyissä puristimissa. Kukkien prässäysaika riippuu niiden kosteuspitoisuudesta. Terälehdet prässäytyvät painoalustalla noin 4-8 viikkoa.

Prässäyksen jälkeen kukat kootaan uudelleen kasaan yksi terälehti kerrallaan liimaten. Tämän jälkeen kukat hahmotellaan kehyksiin. Kehystämisen jälkeen taulu pakataan ja lähetetään sinulle.

JUHLAKUKKIEN TOIMITUS

Tarvitset kukkien toimittamista varten pahvilaatikon, sanomalehtiä, talouspaperia ja pienen muovipussin. Saat toimitusta varten tarkat pakkausohjeet sähköpostiisi.

Asiakas vastaa itse juhlakukkien toimittamisesta meille. Loka-huhtikuussa (arvio) lähetys tulee toimittaa Postin rahtina, sillä kukat eivät kestä pakkasta. Saat meiltä sähköpostiisi rahdin kertatilauslomakkeen lähetystä varten. Rahdin lisäpalveluksi tulee valita lämminkuljetus. Esimerkiksi 600km kuljetusmaksu tulee olemaan noin 70 euroa. Muina kuukausina juhlakukat voi lähettää postipakettina. Pakettiin on kuitenkin ostettava särkyvä-lisäpaketti, jotta kukat saapuvat ehjänä perille. Juhlakukat voi tuoda meille myös itse.

Vinkki: kukat voivat kulkeutua myös juhlavieraiden mukana Ouluun.

Valmiin taulun lähetyskulut kuuluvat taulun hintaan.