HYYLIN TAKANA

ELINA

SAUMATONTA
SUUNNITTELUA
TYYLILLÄ

Muutin kahdeksan vuotta sitten Rovaniemeltä Ouluun opiskelemaan luokanopettajaksi. Uskon sanontaan: "Ihminen voi lähteä Lapista, mutta Lappi ei lähde ihmisestä". Minun sielunmaisemani koostuu vaaroista ja tuntureista. Juhlien suunnittelu näihin maisemiin on minulle erityisen lähellä sydäntä.

Olen huolellinen organisoija, joka rakastaa kauniita visuaalisia kokonaisuuksia. Näiden tekijöiden kautta löysin palon juhlien suunnitteluun ja niiden toteutukseen. Haave omien visuaalisten ideoiden toteutuksesta kulki pitkään mukanani. Nyt on aika päästää visioni muiden avuksi luomaan elämyksiä ja ikimuistoisia juhlia. Tyyliäni juhlasuunnittelijana voisi kuvailla sanoilla: skandinaavinen, luonnonläheinen ja harkittu.

Toiveena on saada asiakkailleni juhlien suunnittelustakin ikimuistoinen kokemus.

MUISTOT TALTEEN
TAULUIHIN

Tein ensimmäisen taulun prässätyistä kukista kuusi vuotta sitten. Etsin tuolloin itse kukkataulujen tekijää, mutta en löytänyt ketään, joten tein taulun itse. Mietin jo silloin, että miksi kukaan ei tee tällaisia tauluja myyntiin.

Tiesin jo ennen juhlasuunnitteluyrityksen perustamista haluavani tarjota asiakkaille uudenlaista palvelua, jossa ikuistetaan heidän juhlapäivän kukat kehyksiin. Taulujen kehittely, kukkien painamisen tekniikoiden testailu ja opettelu sekä kaikki oheistyö on vienyt oman aikansa.

En malta odottaa, että asiakkaat saavat omat upeat ja ainutlaatuiset taulunsa koristamaan seiniä. Toiveena on, että uniikin kukkataiteen avulla voitte palata muistelemaan tärkeää päiväänne aina uudelleen ja uudelleen.