TILAUSTYÖT

UNIIKKIA TAIDETTA,
JONKA ÄÄREEN PYSÄHTYÄ

Tilaa toiveiden mukainen käsityönä tehty uniikki taulu prässätyistä kukista.

Kuinka
toimia?

- toiveiden mukainen taulu

1
TÄYTÄ TILAUSLOMAKE
2
SAAT SÄHKÖPOSTIN KAUTTA TILAUSVAHVISTUKSEN JA MAHDOLLISET TARKENTAVAT KYSYMYKSET
3
MEIDÄN PROSESSI ALKAA
4
VALMIS TAULU
TOIMITETAAN NOIN 3 VK- 2 KK KULUTTUA

PROSESSI

Prässäämme jatkuvasti kukkia tilaustöitä varten. Tämän vuoksi voimme mahdollisesti käyttää tilaustauluun varastosta löytyviä kukkia. Lyhimmillään taulun toimitusaika on noin 3-6 viikkoa. Jos teidän toiveiden mukaista taulua ei voi toteuttaa varastomme kukista, niin silloin aloitamme prässäysprosessin alusta. Valmis taulu lähetetään 3 vk - 2 kk päästä tilauksesta.

Kun olemme hankkineet toiveiden mukaiset kukat, niin puramme ne huolellisesti osiin. Jokainen yksittäinen kukka käsitellään ja valmistellaan prässäystä varten. Yleensä kukan jokainen terälehti irroitetaan ja asetellaan yksitellen painoalustalle. Tämä on hyvin aikaa vievää työtä, mutta näin varmistamme kauniin painotuloksen. Kukat painetaan käsintehdyissä puristimissa. Kukkien prässäysaika riippuu niiden kosteuspitoisuudesta. Terälehdet prässäytyvät painoalustalla noin 4-8 viikkoa.

Prässäyksen jälkeen kukat kootaan uudelleen kasaan yksi terälehti kerrallaan liimaten. Tämän jälkeen kukat hahmotellaan kehyksiin. Kehystämisen jälkeen taulu pakataan ja lähetetään sinulle.